Havenrondvaart Rotterdam & Euromast

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieticket € 25,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Combinatieticket € 17,00


  • Havenrondvaart van circa 1,5 uur met live guide
  • Bezoek aan de Euromast (Euroscoop gesloten van 4 okt t/m 31 dec)

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met dit uniek arrangement Havenrondvaart Rotterdam & entree Euromast, krijg je de kans om vanuit de River Cruise de stad vanaf het water te zien en wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De rondvaartboot ligt aan de voet van de Euromast. Deze combinatie is bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar de Euromast gaat! De boot voert je door de havens van Rotterdam en de live guide vertelt je alle ins en outs over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Belangrijk:
– De Euromast is op loopafstand van River Cruise. Je hoeft alleen de straat over te steken!
– Je dient het e-ticket te printen als entreebewijs voor de Euromast.
– Voor kinderen van 3 jaar koop je alleen tickets voor River Cruise.
– Check hier de website en de openingstijden van de Euromast.
– De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers- en technische omstandigheden (bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven).

Van 4 oktober t/m 31 december 2021 is de Euroscoop gesloten i.v.m. werkzaamheden. Een bezoek aan de Euromast is nog steeds mogelijk tot een hoogte van 112 meter waar je het mooiste uitzicht van de stad kunt bekijken. Daarnaast heeft de Euromast een gratis Virtual Reality App ontwikkeld dat boordevol informatie, filmpjes en anekdotes over de stad, haar gebouwen en de Rotterdamse geschiedenis staat.


Parkhaven t/o Euromast


Betaald parkeren op de Parkhaven


Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Inschepen 15 minuten voor afvaart


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.