Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > FAQ

FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar start en eindigt de rondvaart?

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Hoe boek ik een ticket?

Een ticket reserveer je gemakkelijk via deze website. Je kunt tickets ook kopen bij de vertreklocatie op de Parkhaven. Combinatietickets kun je alleen online reserveren en betalen.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Er is geen mogelijkheid tot restitutie bij het annuleren van tickets, bij het verminderen van het aantal personen en bij te laat komen. Het verplaatsen van tickets naar een andere datum is mogelijk tot 5 dagen voor de vaart. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat je de tickets hebt betaald, krijg je direct een e-mail van ons. Deze e-mail is je entreebewijs voor de rondvaart. Je hoeft het ticket niet te printen. Als je combinatietickets hebt geboekt, dan dien je het ticket wel te printen als entreebewijs voor de andere activiteit.

Is er eten en drinken verkrijgbaar aan boord?

Aan boord is een bar waar je drankjes en snacks kunt bestellen. Deze zijn niet inbegrepen in de entreeprijs. Aan boord kun je met PIN of credit card betalen (we zijn cashfree).

Waar kan ik het beste parkeren?

Wij raden je aan om de auto te parkeren op de parkeerplaats bij de Parkhaven. Dit is de dichtstbijzijnde parkeerplaats en hier geldt betaald parkeren.

Is er in de buurt een invalidenparkeerplaats?

Er zijn drie invalidenparkeerplaatsen op de Parkhaven onder de Euromast.

Is de boot toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn?

Aan boord gaan in een rolstoel of met rollator is mogelijk. De boot is rolstoelvriendelijk en er is een speciale rolstoellift.

Zijn er toiletten aan boord?

Er is een dames- en herentoilet aan boord.

Zijn huisdieren toegestaan in de boot?

Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen.