Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Vertreklocatie en parkeren

Vertreklocatie en parkeren

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar.

We raden je aan om 15 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd.

Met de auto

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Het navigatieadres is Parkhaven 20. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats. Je kunt een parkeerkaartje kopen bij de parkeerautomaat of een parkeerapp gebruiken.

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kun je extra reistijd oplopen. Wij raden je aan je reis goed van tevoren te plannen.

Met het openbaar vervoer
  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzigt. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven.
  • Tram Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzigt/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.